NotePage, Inc. Forum Index

SA not starting properly?

 
Post new topic   Reply to topic    NotePage, Inc. Forum Index -> General Questions and Announcements
View previous topic :: View next topic  
Author Message
scubacuda



Joined: 27 Sep 2007
Posts: 1

PostPosted: Thu Sep 27, 2007 4:24 pm    Post subject: SA not starting properly? Reply with quote

I installed Servers Alive and have started it as a service, but when I reboot the server, the orange ball does not come up in the start up tray.

Does this mean that it is not starting properly? I start it up manually after that, but then I don't see my last configuration.

Am I missing something?

Thanks in advance.


Back to top
View user's profile Send e-mail
OzCom



Joined: 22 Oct 2003
Posts: 1087
Location: US

PostPosted: Thu Sep 27, 2007 5:48 pm    Post subject: Reply with quote

Perhaps this question should be posed in the Servers Alive forum?



_________________
Aaron D. Osgood
Streamline Communications, LLC
* Authorized Notepage, Inc. Development Partner and Re-seller
TEL: 207-518-8455
AOsgood@streamline-solutions.net
Creators of AutoPage Spillman CAD interface for PageGate
Back to top
View user's profile Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NotePage, Inc. Forum Index -> General Questions and Announcements All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin