NotePage, Inc. Forum Index

PSAPI.DLL error

 
Post new topic   Reply to topic    NotePage, Inc. Forum Index -> PageGate Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bmiller



Joined: 06 Jul 2007
Posts: 2

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 5:23 pm    Post subject: PSAPI.DLL error Reply with quote

I have clients that have Pagegate client installed. The software has been working fine up until recently. A select few clients are now getting the following error message...

The procedure entry point GetProcessImageFilenameW could not be located in the dynamic link library PSAPI.DLL

This is only happening to a few clients, reinstalling the application has not fixed the problem. We are currently running v4.0.

Any suggestions?


Back to top
View user's profile
OzCom



Joined: 22 Oct 2003
Posts: 1120
Location: US

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

Just curious - did your clients recently upgrade to IE7?



_________________
Aaron D. Osgood
Streamline Communications, LLC
* Authorized Notepage, Inc. Development Partner and Re-seller
TEL: 207-518-8455
AOsgood@streamline-solutions.net
Creators of AutoPage Spillman CAD interface for PageGate
Back to top
View user's profile Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Tech Support



Joined: 25 Aug 2003
Posts: 4318

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 8:05 am    Post subject: Reply with quote

You had the right idea, trying to uninstall and reinstall but there's a step in the middle that needs to be done.

After you've uninstalled the client, browse to the Temp directory for both Windows and the User you're currently logged into windows as. Delete the contents of the Temp folders. The two paths you'll specifically want to clear are:

c:\windows\temp\

c:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Temp\

Once you've deleted the temp files, download the last update for PageGate Version 4 here:

http://www.notepage.net/download/pgv4.0.9.exe

Run the PageGate Client installation from that file.



_________________
Tech Support
support@notepage.com
http://www.notepage.net
Back to top
View user's profile
bmiller



Joined: 06 Jul 2007
Posts: 2

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

The client does have IE7 but so do I and Pagegate is working fine for me.

I have also removed all of the files in the Temp directories in the windows\temp directory and the user's temp directory but still get the same error even after installing the latest update for PageGate Version 4.

Any other ideas?


Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NotePage, Inc. Forum Index -> PageGate Support All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin