NotePage, Inc. Forum Index

PageGate Server Does Not Start

 
Post new topic   Reply to topic    NotePage, Inc. Forum Index -> PageGate Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rick Bertolett
Guest





PostPosted: Fri Sep 19, 2003 3:32 pm    Post subject: PageGate Server Does Not Start Reply with quote

Details: version 4, registered properly, running on w2k server sp3, PII350 with 256MB RAM, working modem. Running as application.

Symptoms: When I start the pagegate server executable, the PG Admin GUI comes up; under PageGate>Program>Global Log the message reads: Module started, then Setup information not found.

Changed database, log and file locations from \Pagegate Admin to \Pagegate and the program won't even run.

Now what?

Thanks,
Rick Bertolett
City of Austin


Back to top
Tech Support



Joined: 25 Aug 2003
Posts: 4041

PostPosted: Fri Sep 19, 2003 4:33 pm    Post subject: PageGate Server Does Not Start Reply with quote

Try setting all three paths to their default locations:

C:\Program Files\PageGate\

Also make sure you are logged in as an administrator, at least for the first time setup.


Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NotePage, Inc. Forum Index -> PageGate Support All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin