NotePage, Inc. Forum Index

Search found 9 matches
NotePage, Inc. Forum Index
Author Message
  Topic: Mail Server Service crashing on fresh install W2k8R2-64bit
mmunford

Replies: 2
Views: 4223

PostForum: PageGate Support   Posted: Fri Jul 08, 2011 9:22 am   Subject: Mail Server Service crashing on fresh install W2k8R2-64bit
Thanks for the quick response!!

That did the trick!!
  Topic: Mail Server Service crashing on fresh install W2k8R2-64bit
mmunford

Replies: 2
Views: 4223

PostForum: PageGate Support   Posted: Thu Jul 07, 2011 11:12 am   Subject: Mail Server Service crashing on fresh install W2k8R2-64bit
I just re-built my server that runs PageGate. It is now Windows 2008 R2 64 bit. I downloaded the newest binary and installed without problem. Dropped in the previous Database folder and almost everything is working just like it did prior to the rebuild. The only issue is that the Mail Server service is continually crashing. It logs a 7034 "service terminated unexpectedly" message in the Windows Event log every 20 seconds.

Any ideas??
  Topic: HOWTO: Solarwinds Orion Integration with PageGate
mmunford

Replies: 29
Views: 78489

PostForum: Integration Related Questions   Posted: Mon Jan 25, 2010 9:12 am   Subject: Great!
great to hear I've saved at least one person some frustration!!
  Topic: HOWTO: Solarwinds Orion Integration with PageGate
mmunford

Replies: 29
Views: 78489

PostForum: Integration Related Questions   Posted: Thu Dec 10, 2009 9:04 am   Subject: HOWTO: Solarwinds Orion Integration with PageGate
Since there doesn't seem to be a comprehensive HOWTO, and a lot of incomplete threads regarding this, I thought I'd give it a shot.

You will need to purchase the PageGate license and the "GetAscii" plug-in.

1) Install PageGate application on your Orion Server.
2) From the PG Admin screen, Go to the Registration page and enter your Registration Key. Also check the "GetAscii" check-box on the Registration Page.
3) Open the "Program/Settings" page and check the "GetAscii" check-box under "run on this server:".
4) Open the "Interfaces/GetAscii/Settings" page and check the "Enabled" check-box. Select a path for the "Polling Directory". Apply the settings.
5) Right-click on the "Interfaces/GetAscii" object and select "Start".
6) Open the "Interfaces/GetAscii/Status" page to verify that the status is running. Click refresh several times until you see it running.
7) Right click the "Carriers" object and select "Add". Create a profile for your paging service using the appropriate protocol, i.e. TAP, SNPP, SMTP etc.
8) Right click the "Recipients" object and select "Add". Create a profile for a paging recipient. Check the "GetAscii" check-box. Select the "Carrier" profile created in step 7. Enter the paging device phone number in the "ID/PIN" field. change the "Max Chars" to the appropriate number, i.e 160 chars. Repeat as necessary to create multiple paging recipients.
9) (optional) Right click the "Groups" object and select "Add". Fill out the "Description" and "Group" name fields. Check the "GetAscii" checkbox under "Enabled Services". Click on "Apply". Select the "Groups/<groupname>/Email" page and create a "Mailbox Name". Select the "Groups/<groupname>/Members" page and add recipients to the "Members" box and click"Apply".
10) Right-click a recipient or group object and select "Send Message". Fill out the message form and click "Send" to test your configuration. If your texts make it to your phone, you should be able to create Orion alerts a ...
  Topic: ATT TAP error
mmunford

Replies: 11
Views: 16542

PostForum: General Questions and Announcements   Posted: Wed Dec 09, 2009 4:09 pm   Subject: Bingo!!
changed to e,7,1 and that worked!! In my haste to test the new number I forgot the tweak the serial parameters..

So is this a number that is OK to use?? Will the Telecom Men in Black come track me down and rap me on the knuckles for using it? They have published the number I previously referenced as the Enterprise paging TAP gateway..
  Topic: ATT TAP error
mmunford

Replies: 11
Views: 16542

PostForum: General Questions and Announcements   Posted: Wed Dec 09, 2009 3:56 pm   Subject: Test with alternat ATT TAP gateway?
Is that an ATT TAP gateway??

Anyway, I tried that number and received different results as seen below:


12/9/2009 3:40:27 PM ========================================
12/9/2009 3:40:27 PM Start connection to carrier: ATT-Test2
12/9/2009 3:40:29 PM Connect using TAP protocol
12/9/2009 3:40:29 PM Setting communication parameters (9600,n,8,1)
12/9/2009 3:40:32 PM Attempting to reset modem
12/9/2009 3:40:34 PM Sent:AT<CR>
12/9/2009 3:40:37 PM Received:<CR><LF>OK<CR><LF>
12/9/2009 3:40:37 PM Modem reset
12/9/2009 3:40:40 PM Attempting to send dialer init string
12/9/2009 3:40:40 PM Sent:AT&F0Q0V1X4&D2&B1&K0&M0&N2<CR>
12/9/2009 3:40:42 PM Received:<CR><LF>OK<CR><LF>
12/9/2009 3:40:43 PM Dialer init string sent
12/9/2009 3:40:45 PM Attempting to send carrier init string
12/9/2009 3:40:45 PM Sent:AT&F0Q0V1X4&D2&B1&K0&M0&N2<CR>
12/9/2009 3:40:48 PM Received:<CR><LF>OK<CR><LF>
12/9/2009 3:40:49 PM Carrier init string sent
12/9/2009 3:40:51 PM Dialing carrier
12/9/2009 3:40:51 PM Sent:ATDT1-800-909-4602<CR>
12/9/2009 3:41:01 PM Waiting for connection
12/9/2009 3:41:11 PM Received:<CR><LF>CONNECT 1200<CR><LF>
12/9/2009 3:41:13 PM Connected to carrier
12/9/2009 3:41:13 PM Waiting for protocol initialization
12/9/2009 3:41:20 PM Sent:<CR>
12/9/2009 3:41:20 PM Received:ID=
12/9/2009 3:41:22 PM TAP protocol detected
12/9/2009 3:41:23 PM Sent:<ESC>PG1<CR>
12/9/2009 3:41:35 PM Received:507 LOGON REJECT=<SUB>qSQK*&RysTD!a<25>x>Se3=<ETX>h<ETX>V<CR><LF>NO CARRIER<CR><LF>
12/9/2009 3:41:35 PM Sent:<ESC>PG1<CR>
12/9/2009 3:41:48 PM Received:<ESC>PG1<CR>
12/9/2009 3:41:48 PM Sent:<ESC>PG1<CR>
12/9/2009 3:42:00 PM Received:<ESC>PG1<CR>
12/9 ...
  Topic: ATT TAP error
mmunford

Replies: 11
Views: 16542

PostForum: General Questions and Announcements   Posted: Wed Dec 09, 2009 11:56 am   Subject: ATT TAP Dialing error continued...
I'm trying to get the same thing going with Pagegate and AT&T TAP SMS messaging. I have enabled the Enterprise messaging on my cell phone and completed the profile setup on the enterprisemessaging.com site.

AT&T has published the following number for the TAP gateway: 888-298-3562.

I get the following when dialing that number:

12/9/2009 10:40:06 AM ========================================
12/9/2009 10:40:08 AM Start connection to carrier: ATT
12/9/2009 10:40:08 AM Connect using TAP protocol
12/9/2009 10:40:11 AM Setting communication parameters (9600,e,7,1)
12/9/2009 10:40:11 AM Attempting to reset modem
12/9/2009 10:40:16 AM Sent:AT<CR>
12/9/2009 10:40:17 AM Received:<CR><LF>OK<CR><LF>
12/9/2009 10:40:20 AM Modem reset
12/9/2009 10:40:20 AM Attempting to send dialer init string
12/9/2009 10:40:22 AM Sent:AT&F0Q0V1X4&D2&B1&K0&M0&N2<CR>
12/9/2009 10:40:23 AM Received:<CR><LF>OK<CR><LF>
12/9/2009 10:40:25 AM Dialer init string sent
12/9/2009 10:40:25 AM Dialing carrier
12/9/2009 10:40:28 AM Sent:ATDT1-888-298-3562<CR>
12/9/2009 10:40:36 AM Waiting for connection
12/9/2009 10:40:53 AM Received:<CR><LF>CONNECT 1200<CR><LF>
12/9/2009 10:40:53 AM Connected to carrier
12/9/2009 10:40:55 AM Waiting for protocol initialization
12/9/2009 10:40:59 AM Sent:<CR>
12/9/2009 10:41:05 AM Received:?D?
12/9/2009 10:41:05 AM Sent:<CR>
12/9/2009 10:41:11 AM Received:?D?
12/9/2009 10:41:11 AM Sent:<CR>
12/9/2009 10:41:19 AM Received:?D?
12/9/2009 10:41:19 AM Sent:<CR>
12/9/2009 10:41:27 AM Received:?D?
12/9/2009 10:41:27 AM Attempting to hang up modem

It appears that the TAP gateway is asking for something "?D?".

If I dial the number that the OP used (866-883-7243), I get a similar conversation and error message to his:

12/9/2009 11:29:41 AM ================================ ...
  Topic: PageGate Not Dialing out...
mmunford

Replies: 4
Views: 6792

PostForum: PageGate Support   Posted: Wed Jun 17, 2009 5:33 pm   Subject: Bingo!!!
Guess that was it!!

Now, hopefully the ATT TAP behaves!!
  Topic: PageGate Not Dialing out...
mmunford

Replies: 4
Views: 6792

PostForum: PageGate Support   Posted: Wed Jun 17, 2009 4:12 pm   Subject: PageGate Not Dialing out...
I've just setup Pagegate and attached an external USRobotics modem. The modem dials out fine when tested with HyperTerminal.

I setup some carrier entries and myself as a recipient. When a message is queued up, the Connector shows this in the log:


6/17/2009 4:27:25 PM ========================================
6/17/2009 4:27:25 PM Start connection to carrier: TestCarrier
6/17/2009 4:27:25 PM Connect using TAP protocol
6/17/2009 4:27:25 PM Setting communication parameters (1200,e,7,1)
6/17/2009 4:27:25 PM Connected to carrier
6/17/2009 4:27:25 PM Waiting for protocol initialization
6/17/2009 4:27:25 PM Sent:<CR>
6/17/2009 4:27:28 PM Sent:<CR>
6/17/2009 4:27:32 PM Sent:<CR>
6/17/2009 4:27:37 PM Sent:<CR>
6/17/2009 4:28:18 PM ========================================
6/17/2009 4:28:18 PM Start connection to carrier: TestCarrier
6/17/2009 4:28:18 PM Connect using TAP protocol
6/17/2009 4:28:18 PM Setting communication parameters (1200,e,7,1)
6/17/2009 4:28:18 PM Connected to carrier
6/17/2009 4:28:18 PM Waiting for protocol initialization
6/17/2009 4:28:18 PM Sent:<CR>
6/17/2009 4:28:21 PM Sent:<CR>
6/17/2009 4:28:25 PM Sent:<CR>
6/17/2009 4:28:30 PM Sent:<CR>
6/17/2009 4:28:36 PM Carrier retry limit reached. Marking pending messages as bad
6/17/2009 4:28:36 PM FAILED Stn:0 To:michael_munford Frm:xxx-xxxx Msg:test mail...




The modem doesn't dial..

What am I missing??
 
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin