NotePage, Inc. Forum Index

Search found 42 matches
NotePage, Inc. Forum Index
Author Message
  Topic: Verizon has modified their SMTP gateway
kent

Replies: 3
Views: 1655

PostForum: NotePager Pro Support   Posted: Tue Nov 29, 2016 12:53 pm   Subject: Verizon has modified their SMTP gateway
Thanks! Not a NotePage issue, but I quit getting notifications from my Alarm company about that time. I'll let them know that's probably why I'm not getting them.
  Topic: Verizon has modified their SMTP gateway
kent

Replies: 3
Views: 1655

PostForum: NotePager Pro Support   Posted: Tue Nov 29, 2016 12:42 pm   Subject: Verizon has modified their SMTP gateway
Do you know when Verizon made this change?
  Topic: Issue with Simplified Import
kent

Replies: 3
Views: 1876

PostForum: PageGate Support   Posted: Wed Jun 15, 2016 12:51 pm   Subject: Issue with Simplified Import
That fix works! Thanks for the quick fix!
  Topic: Issue with Simplified Import
kent

Replies: 3
Views: 1876

PostForum: PageGate Support   Posted: Wed Jun 15, 2016 8:15 am   Subject: Issue with Simplified Import
I have found an issue with the simplified import.

Sending messages from email or withing PageGate Admin works fine but after clicking on the advanced settings of a newly simplified imported user, The following error appears "Error#94 Invalid operation. in Procedure:frmExtra load". Upon looking at the database directly, the Priority is blank. Manually adding a number to the priority filed resolves the issue. It appears the Advanced form is expecting a value for Priority.


I am using PageGate Admin 7.0.0.23 Dated 6/7/2016.
  Topic: Reports Issue with Apostrophe in Full Name
kent

Replies: 2
Views: 1524

PostForum: PageGate Support   Posted: Tue Jun 07, 2016 10:42 am   Subject: Reports Issue with Apostrophe in Full Name
Thanks so much for the quick fix! That did correct the issue.
  Topic: Reports Issue with Apostrophe in Full Name
kent

Replies: 2
Views: 1524

PostForum: PageGate Support   Posted: Tue Jun 07, 2016 7:21 am   Subject: Reports Issue with Apostrophe in Full Name
I have discovered that if you attempt to create a Recipient List Report and check the "Full Names" checkbox and have users with an apostrophe (such as O'Dell) then you will get an error and the PG Admin will crash. The error is "Excessive database errors: 3075 Syntax Error (missing operator) in query expression '(full_name = 'O'DELL,XXXX')'. in Procedure:frmPrintPreviewRecipientListReport Program Halted. The report TXT file gets created up to the first person with an apostrophe.

It does it when printing to a file and I'm not sure if it does it when actually printing to a printer.

I have PageGate 7.0.23 (the latest) and it also did it on my previous version, 7.0.5.
  Topic: Error 3134 in PageGate 7
kent

Replies: 8
Views: 5665

PostForum: PageGate Support   Posted: Fri Jun 27, 2014 11:32 am   Subject: Error 3134 in PageGate 7
I have emailed the DB.
  Topic: Error 3134 in PageGate 7
kent

Replies: 8
Views: 5665

PostForum: PageGate Support   Posted: Fri Jun 27, 2014 8:48 am   Subject: Error 3134 in PageGate 7
Ok, I have just sent it again.
  Topic: Error 3134 in PageGate 7
kent

Replies: 8
Views: 5665

PostForum: PageGate Support   Posted: Fri Jun 27, 2014 6:30 am   Subject: Error 3134 in PageGate 7
Did you get my log file? I sent it Wednesday but have not heard back.
  Topic: Error 3134 in PageGate 7
kent

Replies: 8
Views: 5665

PostForum: PageGate Support   Posted: Wed Jun 25, 2014 9:57 am   Subject: Error 3134 in PageGate 7
I recently purchased the PG7 upgrade. I installed PG7 and used my PG5 data to upgrade on a test system. Everything seems to be working fine except the failure notification. I followed the instructions and created the failurenotifylist.txt and failure.mtp files. However, if I send an SMTP message with a bad recipient (which I know my users will do), PGmail stops/restarts and no failure message is sent. Nothing is put in the BadMSG folder either. I have tried several times with a bad userID and get the same results.

I am using PageGate version 7.0.0

From SMTPin.log:
6/25/2014 10:32:07 AM < RCPT To:<baduser333@pagertest.mydomain.com>
6/25/2014 10:32:07 AM > 250 Recipient <baduser333@pagertest.mydomain.com> Accepted
6/25/2014 10:32:07 AM < DATA
6/25/2014 10:32:07 AM > 354 Ready For Message - End With <CRLF>.<CRLF>
6/25/2014 10:32:07 AM < ...
6/25/2014 10:32:07 AM Message Accepted for baduser333
6/25/2014 10:32:07 AM > 250 Message Accepted
6/25/2014 10:32:07 AM < QUIT
6/25/2014 10:32:07 AM > 221 PageGate SMTP Server Disconnected
6/25/2014 10:32:07 AM < SMTP Connection Disconnected

-----------------
From PGGMAIL.log
6/25/2014 10:32:13 AM Program Halted. Database error: 3134 Syntax error in INSERT INTO statement. in Procedure: check_for_messages
6/25/2014 10:32:13 AM Module Stopped
6/25/2014 10:32:16 AM Module Started (v7.0.0)
6/25/2014 10:32:18 AM Time synchronized with scheduler

--------------------
From PageGate.log
6/25/2014 10:32:14 AM Asking PGGMail service to start
6/25/2014 10:32:19 AM PGGMail start detected
  Topic: Invalid response from host
kent

Replies: 5
Views: 4833

PostForum: PageGate Support   Posted: Fri May 03, 2013 7:49 am   Subject: Invalid response from host
I am using 5.0.0.95.
  Topic: Invalid response from host
kent

Replies: 5
Views: 4833

PostForum: PageGate Support   Posted: Thu May 02, 2013 3:07 pm   Subject: Invalid response from host
Hello,
I am a Verizon EMAG customer and recently started receiving "Invalid response from host" on all the secure WCTP messages. It will eventually fail over to our backup using unsecured WCTP which works fine.

My settings for WCTP secure which no longer work are:
https://enterprisemessaging.vzw.com/wctp/wctp

I used Google Chrome and a RESP extension to manually submit the message using WCTP secure, this should mimic what PageGate is doing but that works fine and I get a valid response.

Is there any way to see exactly what PageGate is seeing other than invalid response? Here is an excerpt from the log.



5/2/2013 3:52:00 PM ========================================
5/2/2013 3:52:00 PM Start connection to carrier: VERIZON-EMAG
5/2/2013 3:52:00 PM Send using WCTP protocol
5/2/2013 3:52:00 PM ----------------------------------------
5/2/2013 3:52:00 PM Working on message to: wkwicker from: kent
5/2/2013 3:52:00 PM Formatting message
5/2/2013 3:52:00 PM Message contained in single packet
5/2/2013 3:52:00 PM Sending message to https://enterprisemessaging.vzw.com:443/wctp/wctp
5/2/2013 3:52:00 PM Sent:
5/2/2013 3:52:00 PM <?xml version="1.0"?>
5/2/2013 3:52:00 PM <!DOCTYPE wctp-Operation SYSTEM "http://dtd.wctp.org/wctp-dtd-v1r1.dtd">
5/2/2013 3:52:00 PM <wctp-Operation wctpVersion="wctp-dtd-v1r1">
5/2/2013 3:52:00 PM <wctp-SubmitRequest>
5/2/2013 3:52:00 PM <wctp-SubmitHeader submitTimestamp="2013-05-02T19:52:00">
5/2/2013 3:52:00 PM <wctp-Originator senderID="*******" securityCode="********" />
5/2/2013 3:52:00 PM <wctp-MessageControl messageID="2608074" preformatted="true" />
5/2/2013 3:52:00 PM <wctp-Recipient recipientID="843xxxxxxx" />
5/2/2013 3:52:00 PM </wctp-SubmitHeader>
5/2/2013 3:52:00 PM <wctp-Payload>
5/2/2013 3:52:00 PM <wctp-Alphanumeric>1387:kent:message7</wctp-Alphanumeric>
5/2/2013 3:52:00 PM </wctp-Payload>
5/2/2013 ...
  Topic: Getting jibberish when connecting to Verizon's TAP
kent

Replies: 13
Views: 19708

PostForum: General Questions and Announcements   Posted: Mon Mar 26, 2012 9:30 am   Subject: Getting jibberish when connecting to Verizon's TAP
Is using a USR 5637 modem with Verizon still an issue? I have been using one for a couple of years on my standby PageGate server and it seems to work just fine.
  Topic: Keep getting Module Stopped Errors
kent

Replies: 10
Views: 6049

PostForum: PageGate Support   Posted: Wed Mar 14, 2012 9:38 am   Subject: Keep getting Module Stopped Errors
I have resolved this.

After noticing that it seemed to keep getting stuck on the same users I realized that in their EXTRA1,EXTRA2,EXTRA3, and EXTRA4 fields there were null values but there should have been empty string instead. This was the result of a syncing with a corporate phonebook that I have since modified.

According to the logs, the modules were stopping before the syncing started so I did not think that was the reason for the module stopping and stuck messages.
  Topic: Keep getting Module Stopped Errors
kent

Replies: 10
Views: 6049

PostForum: PageGate Support   Posted: Thu Mar 08, 2012 8:22 am   Subject: Keep getting Module Stopped Errors
I am still getting module stopped errors and occasionally a message gets stuck pending. A restart of the PageGate service will let the stuck message still go. I emailed log files yesterday, has tech support had a chance to look at them?

Today I changed to use WCTP with Arch/Usamobility but I am still getting module stopped errors.
 
Page 1 of 3 Goto page 1, 2, 3  Next
All times are GMT - 5 Hours
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin