NotePage, Inc. Forum Index

Search found 2 matches
NotePage, Inc. Forum Index
Author Message
  Topic: Modem looks like it;s talking, but no joy on pages.
jworth

Replies: 5
Views: 6531

PostForum: PageGate Support   Posted: Thu Jul 09, 2015 7:33 am   Subject: Modem looks like it;s talking, but no joy on pages.
Just to double check, what TAP system are you trying to dial in to? Is it a carrier's TAP terminal or an in-house terminal?

This is an internal TAP to our center.

Also, what communication parameters does that terminal require for the handshake?

I'll verify with our Comm people.

OzCom - you make a good point too - I hadn't noticed, but the 2nd init string is the same as first.... looks like the DB chose the first one automatically after upgrade. I'll test the others in the drop down. (I have 6 to choose from)

Thanks for your input.


John W
  Topic: Modem looks like it;s talking, but no joy on pages.
jworth

Replies: 5
Views: 6531

PostForum: PageGate Support   Posted: Wed Jul 08, 2015 4:03 pm   Subject: Modem looks like it;s talking, but no joy on pages.
Newly built serve 2012, IIS and with the newly purchased Pagegate 7.
migrated DB, etc. ... I have GetWeb working.

Had to install a legacy modem: generic settings in Com1: 9600, Even, 7, 1

Thing is it looks like it tries to send, but I get a No Carrier right when it is supposed to send the message.
(ph # redacted to ####)

Log below:
7/8/2015 3:54:34 PM ========================================
7/8/2015 3:54:34 PM Start connection to carrier: Name
7/8/2015 3:54:34 PM Connect using TAP protocol
7/8/2015 3:54:34 PM Setting communication parameters (9600,e,7,1)
7/8/2015 3:54:34 PM Attempting to reset modem
7/8/2015 3:54:35 PM Sent:AT<CR>
7/8/2015 3:54:35 PM Received:AT<CR><CR><LF>OK<CR><LF>
7/8/2015 3:54:35 PM Modem reset
7/8/2015 3:54:35 PM Attempting to send connector init string
7/8/2015 3:54:35 PM Sent:AT&FQ0V1X4&D2<CR>
7/8/2015 3:54:35 PM Received:AT&FQ0V1X4&D2<CR><CR><LF>OK<CR><LF>
7/8/2015 3:54:35 PM connector init string sent
7/8/2015 3:54:35 PM Attempting to send carrier init string
7/8/2015 3:54:35 PM Sent:AT&FQ0V1X4&D2<CR>
7/8/2015 3:54:36 PM Received:AT&FQ0V1X4&D2<CR><CR><LF>OK<CR><LF>
7/8/2015 3:54:36 PM Carrier init string sent
7/8/2015 3:54:36 PM Dialing carrier
7/8/2015 3:54:36 PM Sent:ATDT####<CR>
7/8/2015 3:54:44 PM Waiting for connection
7/8/2015 3:54:44 PM Received:ATDT####<CR>
7/8/2015 3:54:44 PM Connected to carrier
7/8/2015 3:54:44 PM Waiting for protocol initialization
7/8/2015 3:54:45 PM Sent:<CR>
7/8/2015 3:54:47 PM Received:<CR><LF>NO CARRIER<CR><LF>
7/8/2015 3:54:47 PM Sent:<CR>
7/8/2015 3:54:50 PM Received:<CR>
7/8/2015 3:54:50 PM Sent:<CR>
7/8/2015 3:54:54 PM Received:<CR>
7/8/2015 3:54:54 PM Sent:<CR>
7/8/2015 3:54:59 PM Received:<CR>
7/8/2015 3:55:00 PM ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin