NotePage, Inc. Forum Index

Search found 7 matches
NotePage, Inc. Forum Index
Author Message
  Topic: GetTapi responding No Carrier
delboy83

Replies: 12
Views: 12570

PostForum: PageGate Support   Posted: Mon Dec 03, 2012 2:42 pm   Subject: GetTapi responding No Carrier
Here are the logs for a successful attempt between Site A and B

Site A (Pagegate)
============

03/12/2012 19:37:00 Received:<CR><LF>RING<CR><LF>
03/12/2012 19:37:01 Received:<CR><LF>RING<CR><LF><CR><LF>RING<CR><LF>
03/12/2012 19:37:16 Received:<CR><LF>RING<CR><LF><CR><LF>RING<CR><LF>
03/12/2012 19:37:16 New connection accepted
03/12/2012 19:37:16 Received:<LF>
03/12/2012 19:37:16 Sending protocol identifier
03/12/2012 19:37:17 Received:<LF><CR>
03/12/2012 19:37:17 Sent:ID=
03/12/2012 19:37:17 Received:<LF><CR><ESC>PG1HS<CR>
03/12/2012 19:37:17 Received request for automatic TAP mode
03/12/2012 19:37:17 Sent:<CR><ACK><CR>
03/12/2012 19:37:17 Sent:<ESC>[p<CR>
03/12/2012 19:37:17 TAP in progress, waiting for data block
03/12/2012 19:37:17 Received:<STX>HS<CR>ALERT MESSAGE<CR><ETX>70;<CR>
03/12/2012 19:37:17 Data block received
03/12/2012 19:37:17 Sent:<CR><ACK><CR>
03/12/2012 19:37:17 Message accepted. Recipient: hs
03/12/2012 19:37:17 Received:<EOT><CR>
03/12/2012 19:37:17 Sent:<ESC><EOT><CR>
03/12/2012 19:37:19 Modem hung up
03/12/2012 19:37:20 Sent:ATS0=1<CR>
03/12/2012 19:37:20 Received:<CR><LF>OK<CR><LF>

============

Site B (Scope)
============
OK
>> ATE0 S7=30M1L3
ATE0 S7=30M1L3

OK
>> ATS2?
COM EVENT 1

043

OK
>> ATS12?
COM EVENT 1

050

OK
Dialing Contact Number "XXXXXXXXX"
COM EVENT 1

CONNECT 24000
Attempting to Log On
>>
COM EVENT 1
ID=>> <27>PG1HS
COM EVENT 1

<6>
<27>[p
Log On - Sending Message
HS
ALERT MESSAGE

>> <2>HS
ALERT MESSAGE
<3>70;
COM EVENT 1

<6>
>> <4>
COM EVENT 1
< ...
  Topic: GetTapi responding No Carrier
delboy83

Replies: 12
Views: 12570

PostForum: PageGate Support   Posted: Mon Dec 03, 2012 10:28 am   Subject: GetTapi responding No Carrier
Hi All,

Another update - I decided to install PageGate on one of my old laptops with a built in modem and everything is working as expected.

Which now means that the culprit is most probably the PC or modem that it was running on.

At least I have a working system now and i've got more time to move things around.

Top tip from me - try it on totally different hardware in a different location with a different modem to help isolate the problem :)

Thanks everyone for your help on this
  Topic: GetTapi responding No Carrier
delboy83

Replies: 12
Views: 12570

PostForum: PageGate Support   Posted: Fri Nov 30, 2012 10:48 am   Subject: GetTapi responding No Carrier
Hi Guys,

Log from Site A (pagegate server):
-------------------
30/11/2012 15:39:18 Time synchronized with scheduler
30/11/2012 15:39:23 Sent:ATS0=1<CR>
30/11/2012 15:39:23 Received:ATS0=1<CR><CR>
30/11/2012 15:39:23 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF>
30/11/2012 15:40:03 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF><CR><LF>RING<CR><LF>
30/11/2012 15:40:12 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF><CR><LF>RING<CR><LF><CR><LF>CONNEC
30/11/2012 15:40:12 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF><CR><LF>RING<CR><LF><CR><LF>CONNEC
30/11/2012 15:40:13 New connection accepted
30/11/2012 15:40:13 Received:<LF>
30/11/2012 15:40:13 Sending protocol identifier
30/11/2012 15:40:13 Received:<LF><127>
30/11/2012 15:40:16 Sent:ID=
30/11/2012 15:40:16 Received:<LF><127><CR><LF>NO CAR
30/11/2012 15:40:17 Received:<LF><127><CR><LF>NO CAR
30/11/2012 15:40:17 Modem hung up
30/11/2012 15:40:18 Sent:ATS0=1<CR>
30/11/2012 15:40:18 Received:ATS0=1<CR><CR>
30/11/2012 15:40:19 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF>
30/11/2012 15:40:21 Sent:ID=
30/11/2012 15:40:21 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF>ID=
30/11/2012 15:40:26 Sent:ID=
30/11/2012 15:40:26 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF>ID=ID=
30/11/2012 15:40:31 Sent:ID=
30/11/2012 15:40:31 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF>ID=ID=ID=
30/11/2012 15:40:36 Sent:ID=
30/11/2012 15:40:36 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF>ID=ID=ID=ID=
30/11/2012 15:40:41 Sent:ID=
30/11/2012 15:40:41 Sent:<CR><ESC><EOT><CR>
30/11/2 ...
  Topic: GetTapi responding No Carrier
delboy83

Replies: 12
Views: 12570

PostForum: PageGate Support   Posted: Wed Nov 28, 2012 5:28 am   Subject: GetTapi responding No Carrier
Still no joy - i've been given the following log off the remote system:

Initialising Modem
>> ATZ
ATZ

OK
>> ATE0 S7=30M1L2
ATE0 S7=30M1L2

OK
>> ATS2?
COM EVENT 1

043

OK
>> ATS12?
COM EVENT 1

050

OK
Dialing Contact Number "XXXXXXXXXXX"
COM EVENT 1

NO CARRIER
>> ATZ
COM EVENT 1

OK
NO CARRIER
This Test has failed, modem response to dial command is
"NO CARRIER"

I have blanked the telephone number out - please ignore

Any other suggestions?
  Topic: GetTapi responding No Carrier
delboy83

Replies: 12
Views: 12570

PostForum: PageGate Support   Posted: Mon Nov 26, 2012 3:32 pm   Subject: GetTapi responding No Carrier
I'll give it a go and report back.

The other system is a Scope server which collects radio transmissions from other local devices and then reports back.

There doesn't appear to be anywhere on the software to change how it communicates. This has definitely worked with PageGate before because this unit was being maintained by a company (now gone into administration) who were using PageGate for the job.

Hence why it needs to be recreated
  Topic: GetTapi responding No Carrier
delboy83

Replies: 12
Views: 12570

PostForum: PageGate Support   Posted: Mon Nov 26, 2012 4:03 am   Subject: GetTapi responding No Carrier
Both the GetTAP and TAP system are:

Baud: 300
Parity: Even
Data Bits: 7
Stop Bits: 1

OzCom, it was a typo :)

Cheers
  Topic: GetTapi responding No Carrier
delboy83

Replies: 12
Views: 12570

PostForum: PageGate Support   Posted: Thu Nov 22, 2012 8:03 am   Subject: GetTapi responding No Carrier
Hi All,

I have a PageGate server at Site A with a modem connected to it, and another server running Scope at Site B also with a modem. Scope sends data using Tapi, therefore I have set it to dial the Site A and send a message about the status of the system. Here's what happens when it dials Site A:

22/11/2012 12:58:04 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF><CR><LF>RING<CR><LF>
22/11/2012 12:58:13 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF><CR><LF>RING<CR><LF><CR><LF>CONNEC
22/11/2012 12:58:13 Received:ATS0=1<CR><CR><LF>OK<CR><LF><CR><LF>RING<CR><LF><CR><LF>CONNEC
22/11/2012 12:58:13 New connection accepted
22/11/2012 12:58:13 Received:<LF>
22/11/2012 12:58:13 Sending protocol identifier
22/11/2012 12:58:17 Received:<LF><CR><LF>NO CAR
22/11/2012 12:58:17 Received:<LF><CR><LF>NO CAR
22/11/2012 12:58:17 Modem hung up
22/11/2012 12:58:18 Sent:ATS0=1<CR>
22/11/2012 12:58:18 Sent:ID=
22/11/2012 12:58:19 Sent:ATS0=1<CR>
22/11/2012 12:58:19 Received:<LF>OK<CR><LF>?u??A
22/11/2012 12:58:19 Received:<LF>OK<CR><LF>?u??A?<11>??=
22/11/2012 12:58:23 Sent:ID=
22/11/2012 12:58:24 Received:<LF>OK<CR><LF>?u??A?<11>??=ID=
22/11/2012 12:58:28 Sent:ID=
22/11/2012 12:58:29 Received:<LF>OK<CR><LF>?u??A?<11>??=ID=ID=
22/11/2012 12:58:33 Sent:ID=
22/11/2012 12:58:34 Received:<LF>OK<CR><LF>?u??A?<11>??=ID=ID=ID=
22/11/2012 12:58:38 Sent:ID=
22/11/2012 12:58:39 Received:<LF>OK<CR><LF>?u??A?<11>??=ID=ID=ID=ID=
22/11/2012 12:58:44 Sent:ID=
22/11/2012 12:58:44 Sent:<CR><ESC><EOT><CR>
22/11/2012 12:58:44 Received:ID=<CR><ESC><EOT><CR& ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT - 5 Hours
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin